Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz hayranları kaygılı, Zemheri’nin günü hatalı mı seçildi?

Alperen Duymaz hayranları kaygılı, Zemheri’nin günü hatalı mı seçildi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zemheri dizisinde Alperen Duymaz ile Ayça Ayşin Turan başrolde buluştu. İyi bir dizi çifti olacakları da fragmanlarda kendini gösterdi. Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk ile uzun süredir ekranda yer almayan Hazal Filiz Küçükköse de Zemheri dizisinin başrolünde yer alıyor. Tabii ki Zerrin Tekindor gibi bir ustayı da unutmamak lazım.

Zemheri dizisi 15 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV ekranında hayranları ile buluşacak. Dizinin ilk bölümü büyük merak ve heyecan ile bekleniyor.

Zemheri 1. bölümden 2. fragman yayınlandı.Alperen Duymaz da fragmanı instagram hesabından paylaştı.Takipçilerinden de büyük destek gördü. Bir hayranı “Canım benim, hayırlı olsun. Sonunda bekliyoruz heyecanla” yorumuyla dikkat çekti. Bir takipçi de “Bomba gibi geliyorsun” diyerek moral verdi.

Bir başka dizi izleyicisi ise “Reytingi bol olsun” derken, Kuruluş Osman gibi bir diziyle rakip olması nedeniyle çekinceleri bulunduğunu vurguladı.Bazı takipçiler, dizinin günü nedeniyle sorun yaşayabileceğini düşünüyor.

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Kerem karakteri ile izlediğimiz Duymaz, Ayaz karakteri ile hayranlarının karşısında olacak.