Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Amiral Battı Kaçıyorusss oyunu büyük beğeni topladı!

Amiral Battı Kaçıyorusss oyunu büyük beğeni topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 7 Kasım Perşembe akşamı Profilo Kültür Merkezi’nde Amiral Battı Kaçıyorusss isimli tiyatro oyununun ilk gösterimi yapıldı. Oyunu izleyenler çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Bu isimlerden birisi de Yasak Elma dizisinin güzel ismi Tuvana Türkay idi… Oyunu izledikten sonra instagram hesabından paylaşım yapan Türkay, “Çok güzel bir oyun izlerdim bu akşam. Başta oyuna girdiği anda hepimize enerji veren canım arkadaşım Çiğdem Batur’u ve emeği geçen herkesi tebrik ederim” diye yazdı.

Amiral Battı Kaçıyorusss oyunu büyük beğeni topladı! 10

Oyunun başrol oyuncularından Yeliz Şar da mutluluğunu yine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile gösterdi. Şar,”Bu ekip beni hiç yanıltmaz. İlk gün heyecanımı benimle paylaşan dostlar çok teşekkür ederim. İçimden geldi” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Amiral Battı Kaçıyorusss oyunu büyük beğeni topladı! 11

Usta oyuncular Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazdıkları “Amiral Battı Kaçıyorusss” oyunu dün akşam yapılan prömiyer ile seyirci ile buluştu.

İki aydır provaları süren oyunun yönetmeni Göksel Kortay, başrollerinde ilk kez tiyatro sahnesinde gördüğümüz Kadir Doğulu, Hakan Eratik, Çiğdem Batur, Yeliz Şar ve İstanbul Devlet Opera Ve balesi baş dansçısı Olıver Spence yer alıyor.

Amiral Battı Kaçıyorusss oyunu büyük beğeni topladı! 12

Biletleri günler öncesinden tükenen oyunun ilk gösteriminde oyuncular, seyircileri kahkahaya boğdu.

Sefirin Kızı dizisine hazırlanmakta olan, çekimlere de başlayan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun bu önemli gününde yanında yer aldı.

Amiral Battı Kaçıyorusss oyunu büyük beğeni topladı! 13

Oyunu izlemeye gelenler arasında eşini bu özel günde yalnız bırakmayan Neslihan Atagül Doğulu, büyük usta Haldun Dormen, Nevra Serezli, , Anta Toros, Pamela, Onur Mete ve Tuvana Türkay’ da vardı.

İlk kez tiyatro sahnesine çıkan, hem de bir komedi oyunuyla seyirciyle buluşan Kadir Doğulu, ustalardan ve seyirciden tam not aldı.