Ana sayfa Dizi Fragmanları Analar ve Anneler 4. yeni bölümde meraklandıran sahne

Analar ve Anneler 4. yeni bölümde meraklandıran sahne

tarafından ker_def

Atv’nin yeni sezon dizilerinden Analar Ve Anneler yayınlanmaya başladığı günden itibaren seyirciyi etkilemeyi başardı. Analar Ve Anneler yayınlanan 3. bölümü ile izleyenleri yine ekrana kilitledi. Peki Analar Ve Anneler 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Ay Yapım’ın çok konuşulan yeni projesi Analar ve Anneler 3. bölümüyle ekrana geldi. İddialı senaryosu, kadrosundaki güçlü isimleri ve duygu yüklü senaryosuyla ekranlarda fırtınalar estiren dizinin son bölümünde gerçekler ortaya çıkıyor. Kaybettiği bebeği ve terkettiği aşkının acısını Zeliha’nın bebeğiyle dindirmeye çalışan Kader, zor da olsa bir karar veriyor: Murat bebeğini annesini kavuşturacaktır.

Birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşayan iki genç anne olan Kader ve Zeliha’nın aynı evlat için vermek zorunda kaldıkları savaşı konu alan, başrollerini; Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger ve Okan Yalabık’ın paylaştığı dönem dizisi Analar ve Anneler yayınlanan son bölümün ardından izleyicide büyük merak uyandırdı. Analar Ve Anneler 4. bölüm fragmanı yayınlandı… Haberimizin altında bakabilirsiniz…

ANALAR VE ANNELER 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kader, Neriman’ın kucağına verdiği bebekle her an yakınlaşmakta, baba katili olmasın diye ardında bırakıp geldiği büyük aşkıyla aynı adı taşıyan Murat bebeğe bağlanmaktadır. Bunun farkına varan Neriman, onu sert bir dille uyarır. Tarifsiz bir annelik içgüdüsüyle evladının yaşadığına inanan Zeliha ise her şeyden habersiz Neriman’ın kapısına dayanır ve ondan yardım ister.

Neriman’ın kucağına verdiği bebekle her an yakınlaşmakta, kaybettiği bebeğinin acısını bu bebeğe bağlanarak dindiren Kader, bu konuşmaya tanık olur. Zeliha’dan bebeğini kötü bir oyunla ayırdığını öğrenen Kader en doğru kararı vermek için Zeliha ve Tahsin’i bulmak ister.ader, Murat bebeği Zeliha’ya verecek midir?

Kader’in sevdalısı Mustafa İstanbul’a gelir. Mustafa, Kader’i bulmak için kuzeni Ayşe’nin evine gider. Zeliha ise Tahsin’le birlikte bebeğine dair iz bulmak için Neriman’ın kapısını çalacaktır. Zeliha, Ayhan’la, Kader ise hiç beklemediği bir şekilde tecavüzüne uğradığı Salih Ağa’yla yüz yüze gelir.

İşte 4.bölüm fragmanı ve merak uyandıran o sahne: