Ana sayfa Dizi Haberleri Analar ve Anneler dizisi 22 Ekim’de ekranda

Analar ve Anneler dizisi 22 Ekim’de ekranda

tarafından ker_def

Analar ve Anneler dizisinin yayın günü beli oldu.

Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal’ın rol aldığı Analar ve Anneler 22 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da ATV’de başlıyor.

Analar ve Anneler; yetmişli yılların başında, Anadolu’nun küçük bir köyünde yaşayan Kader (Hazar Ergüçlü) ve İstanbul’da üniversitede okuyan evli bir genç kadın olan Zeliha’nın (Sinem Kobal) çarpıcı bir şekilde birleşen hayatlarını konu alıyor. Aynı evlat için savaşmak zorunda bırakılacak olan Kader ve Zeliha’nın yazgılarında büyük rol oynayan Neriman (Binnur Kaya), Neriman’ın polis kardeşi Ayhan (Okan Yalabık), Kader’le birbirlerini seven Mustafa (Ulaş Tuna Astepe) ve Zeliha’yı korumak için her şeyi göze alan Tahsin (Metin Akdülger) karakterleriyle öne çıkacak dizi, hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek.

Senaristliğini Berkun Oya’nın yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği Analar ve Anneler sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona damga vuracak. Analar ve Anneler 22 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.