Ana sayfa Dizi İzle Anandi ve Nandini karşılaşıyor! İkimizin Yerine 462. bölüm 13 Aralık Cuma Yayında

Anandi ve Nandini karşılaşıyor! İkimizin Yerine 462. bölüm 13 Aralık Cuma Yayında

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 462. bölümde Anandi ve Nandini karşılaşır. Anandi yolda arabasıyla giderken, genç kızları görür ve Nandini’yi düşünür. Çok duygulanan Anandi o sırada bir kızla karşılaşır. Yolda diğer kızlarla birlikte yürüyen Nandini’dir. Anandi ona bakıp gülümser. Sizce kızını tanıyabilecek mi?

Anandi ve Nandini dizinin 462. bölümünde karşılaşacak. Videodan yeni bölümden detayları izleyebilirsiniz. İkimizin Yerine’de bugün okuldan çıkan Shivam kendisini almaya kimsenin gelmediğini görünce kendi başına gitmeye çalışır fakat kaybolur. Shivam ailesine kavuşabilecek mi?

Nandini evde hizmetçi gibi kullanılır. Kayınvalidesi her fırsatta Nandini’yi dövmekle tehdit eder. Öte yandan Shivam okul çıkışında şoförün kendisini almaya gelmediğini görünce ne yapacağını şaşırır.

Kendi başına eve gitmeye kalkan Shivam kaybolur. Ondan haber alamayan Jagdish her yerde Shivam’ı arar. Anandi Shivam’ın kaybolduğunu öğrenince şok olur. Yolunu kaybeden Shivam ne yapacak?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…