Ana sayfa Dizi İzle Anandi’ye sürpriz aşk! İkimizin Yerine 6 Kasım Çarşamba 425.bölüm özeti

Anandi’ye sürpriz aşk! İkimizin Yerine 6 Kasım Çarşamba 425.bölüm özeti

tarafından ker_def

İkimizin Yerine 425.bölümde neler olacak? Ressam, Anandi’ye hayrandır ve henüz onu görmemiştir. Hayalindeki kadın resmi olarak Anandi’yi çizmiş olan Ressam, onu Shiv’in karısı olarak tanıdığında ne tepki verecek?

425.bölümde ressamın Anandi’ye aşık olması ortalığı karıştıracak.6 Kasım Çarşamba günü İkimizin Yerine dizisinde yine olay var. Videodan özet bilgileri öğrenebilirsiniz. Peki başka neler olacak?

Dadisa, Genha’nın Basant’ın yasını tutup, hayatını yaşamaktan vazgeçmesini istemez. Genha’nın evlenmesini isteyen Dadisa, Jagdish’i şaşırtır.

Dadisa, Genha’nın evlenip kendisine başka bir yaşam kurmasını söyler. Aklına gelen ilk isimse Niranjan olur. Bu düşüncesini Jagdish ile paylaşır. Jagdish de Genha’nın mutlu olmasını çok istediğini söyler.

Genha, Dadisa’nın düşüncesinden habersizdir. Ancak Niranjan ile Genha çok iyi anlaşırlar. Diğer yandan Anandi ve Shivraj’ın konağında şehir dışından gelen ressam konuğun hareketliliği vardır. Ressam konuğun takıntılı tavırları ve herkesten sakladığı tablosu şüphe çeker. Ressamın sakladığı sır ne?