Ana sayfa Dizi Haberleri Ancak bu kadar olurdu! Hande Soral ve İsmail Demirci’nin arasına diziler girdi!

Ancak bu kadar olurdu! Hande Soral ve İsmail Demirci’nin arasına diziler girdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift İsmail Demirci ve Hande Soral, uzun süreli ilişkilerini 2017 yılında evlilikle taçlandırmıştı. İki oyuncu da farklı projelerde yer alıyor ama İstanbul’da yaşıyorlardı. Ancak ilk önce İsmail Demirci’nin Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynamaya başlamasıyla ayrı düştü çift. Her fırsatta eşini ziyarete İstanbul’a geliyordu İsmail Demirci ama işler artık değişiyor!

Mutlu bir evlilikleri olan Hande Soral ve İsmail Demirci, hafta sonu indirimden faydalanmak için gittikleri bir büyük markette kameralara kısa bir röportaj verdiler. Demirci’nin Kuzey Yıldızı dizisinin setinden fırsat bulup geldiği İstanbul’da alışverişe çıkmıştı çift.

Soral ve Demirci, alışveriş yapmayı sevdiklerini, küçük ev aletleri baktıklarını anlatırken, aynı zamanda dizileriyle ilgili sorulara da yanıt verdiler. İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı dizisinin çekildiği Ordu’yu methederken, orada çalışmaktan çok memnun olduğunu, tek sorunun eşiyle ayrı olmak olduğunu ekledi.

Bilindiği gibi Hande Soral da artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncunun yer aldığı bölümlerin çekimleri henüz başlamadı ama verdiği bilgiye göre gelecek hafta Adana’ya gidecek.

Böylece İstanbul’daki evlerinden uzakta çift ayrı ayrı farklı şehirlerde ve dizilerde çalışacak bir dönem. İsmail Demirci Ordu’da, Hande Soral ise Adana’da olacak.

Soral, bu duruma esprili bir yorum yaparak, “İsmail’den daha uzak nerede çalışabilirdim, Adana’da çalışacağım” sözleriyle gülümsetti. Oyuncu aralarının iyi olduğunu da gülerek ekledi ve bir hafta sonra Adana’da olacağını, diziye başlayacağını da belirtti.