Ana sayfa Dizi Haberleri Uzun zamandır yoktu, Hekimoğlu dizisine geliyor

Uzun zamandır yoktu, Hekimoğlu dizisine geliyor

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisine her hafta hasta rolüyle gelen isimler arasına bir de ünlü bir isim katılıyor. Uzun zamandır ekranda olmayan ve son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde rol alan Ece Dizdar, Hekimoğlu dizisinde ilginç bir karaktere hayat verecek.

Yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam eden Hekimoğlu dizisine iki yıldır ekranda olmayan Ece Dizdar geliyor ancak konuk oyuncu olarak yer alacak.

Dizidar’ın, 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 27’nci bölümde diziye katılacağı öğrenildi. Sevilen oyuncu Hekimoğlu dizisinde çevresinden ilgi görebilmek için kendini sürekli hasta eden ve öyle görünmek isteyen Munchausen sendromundan muzdarip bir kişiyi oynayacak.

Başarılı oyuncunun, dizide Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu ile karşılaşması şimdiden merak uyandırdı. Ece Dizdar, son olarak yönetmen Ümit Ünal’ın yeni filmi ‘Aşk, Büyü, vs.’ ile dikkatleri üzerine çekmiş ve 39. İstanbul Film Festivali’nde filmin başrollerini paylaştığı Selen Uçer’le birlikte ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanmıştı.

Uzun zamandır yoktu, Hekimoğlu dizisine geliyor 7

Ece Dizdar ekranda en son Siyah Beyaz Aşk isimli dizideki İdil karakteri ile dikkat çekmişti. 2000’li yılların başından bu yana oyunculuk yapan Dizdar, Güneşi Beklerken dizisindeki Melda karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Fi’de Nazlı olarak izlediğimiz oyuncu, ayrıca bir başka dijital dizi Alef’te de Maya’ya hayat vermişti.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği Hekimoğlu, 1 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Ece Dizdar’ın da yer aldığı 27. bölüm 3. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.