Ana sayfa Dizi Haberleri Anne dizisi 31. yeni bölümden tüyolar ve 30. bölümde yaşananlar

Anne dizisi 31. yeni bölümden tüyolar ve 30. bölümde yaşananlar

tarafından ker_def

Anne-Dizisi-33.-bölüm-final

Zeynep’ten sonra Sinan’ın da kaçırılması herkesi seferber etti

Zeynep’in kaçırılmasının ardından Sinan’ın da ortadan kaybolması herkese Cengiz’i düşündürdü fakat yerlerinin bulunması kolay değildi. Herkes onları bulmak için seferber oldu. Şüphesiz bu süreçte en çok acı çekenler yine “anne” oldu. Gönül ve Zeynep’le hala küs olan Cahide, perişan hale geldi. Yüreklerinde taşıdıkları sıkıntı görünenden kat kat fazlaydı. Öyle ki sonunda biri bu yükü taşıyamaz hale geldiler.

Şule, Cengiz’in her şeyden vazgeçip bütün gemileri yaktığını anladı. Kendini hayatta bir başına kalmış hissett. Bu bütün dengesini sarsacak ve hesapsız davranışlarına neden oldu. Verdiği anlık kararlar sadece kendisinin değil etrafındaki herkesin hayatına dokundu. Yaşanan hayli üzücü olaylar şüphesiz Turna’yı da etkiledi. Bir yandan Şule’nin hezeyanları bir yandan Zeynep’in belki de ölümle sonuçlanacak olan kaçırılışı.. Küçük kız çok zor durumda kaldı.

Cengiz’in Zeynep ve Sinan’ı öldürme planı bir yere kadar kusursuz işledi. Ve sonunda öyle bir noktaya geldi ki nefesler tutuldu, zaman durdu. Sinan, Şule ve bebeğini kurtarmak isterken hayat gözlerini yumdu.