Ana sayfa Sosyal Medya Recep İvedik 7’nin çekimlerine başlayan Şahan Gökbakar ilk tatil gününde bakın ne yaptı!

Recep İvedik 7’nin çekimlerine başlayan Şahan Gökbakar ilk tatil gününde bakın ne yaptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik film serisinin yeni filminin çekimlerine geçtiğimiz hafta başladı.

Recep İvedik film serisi ile birlikte geniş bir izleyici kitlesini etkileyen ve büyük gişe geliri elde eden oyuncunun, başrolü Öznur Serçeler ile paylaştığı Recep İvedik 7 Disney Plus’ta yayınlanacak.

Çekimlerin ilk haftasını bitiren Şahan Gökbakar tatil gününü eşi Selin Gökbakar ile birlikte değerlendirdi. Ayvalık turu yapan ünlü çift, bu anları sosyal medyadan da paylaştı.

Recep İvedik 7'nin çekimlerine başlayan Şahan Gökbakar ilk tatil gününde bakın ne yaptı! 8

Şahan Gökbakar, instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara, “Bugün tatil. Hanımı aldım motorla Ayvalık turu attık. Önce Şeytan Tepesine gittik, sonra tost yedik. Üstüne dibek kahvesi içtik. Finali de damla sakızı dondurmalı lor tatlısı ile yaptık” yazdı.

Recep İvedik 7'nin çekimlerine başlayan Şahan Gökbakar ilk tatil gününde bakın ne yaptı! 9

Recep İvedik hayranları serinin yeni filmini heyecanla bekliyor. Şahan Gökbakar’ın hayranlarına bir sürprizi daha var.  Recep İvedik sadece bir film olarak değil bir dijital dizi olarak da çekilecek.

Ancak Recep İvedik karakterinin yeni maceralarını hem sinema filmi hem de dizi olarak bekleyenler için biraz daha zaman gerektiğini ve hazırlıkların devam ettiğini belirtmekte fayda var.

Öte yandan ünlü komedyenin, Recep İvedik 7  filminin konusu ve çekim yeri hakkında film çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattığı konuşuluyor.

Recep İvedik 7 ile birlikte, serinin diğer filmleri de 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus’ta gösterilecek. Bu durum, Şahan Gökbakar’ın yurt dışındaki bilinirliğini de artıracak.