Ana sayfa Dizi Haberleri Aradan yıllar geçti hala Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisiyle gündem oluyor!

Aradan yıllar geçti hala Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisiyle gündem oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Ergene, İzzet Özilhan ile evlenmeden önce dizilerde sergilediği başarılı performans ile çok konuşuluyordu. En son Doktorlar isimli dizide Ela Altındağ karakterini canlandıran oyuncu, 16 Temmuz 2011 tarihinde işadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra hayatı bambaşka bir sürece girdi.

Sosyeteye katılan oyuncu, kariyerini de bıraktı. En son Mucize Doktor dizisine Doktorlar dizisindeki Ela olarak katılan ve sosyal sorumluluk adına böyle bir adım atan Yasemin Özilhan, basında da çok konuşulmuştu.

Instagram hesabından siyahlar içindeki plaj fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncu zarafeti ile göz doldurdu. Takipçileri ise hem güzelliğine yönelik iltifatlarda bulundu hem de “Paranın gözü kör olsun” diye yorumlar bıraktı.

Aradan yıllar geçti hala Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisiyle gündem oluyor! 9

Turizm sektörünün pandemiden çok etkilendiğini belirten Yasemin Özilhan, ” Tatil yerleri eskisi gibi kalabalık olmayacak. Az kişiden daha fazla para alıp kiralarını çıkarmaya çalışacaklar. Fiyatlar pahalı ama iki tarafı da anlıyorum” diye konuştu.

Aradan yıllar geçti hala Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisiyle gündem oluyor! 10

Sosyal medyada bazı hayranlar ise hala Doktorlor dizisinin yeniden çekilmesini istediklerini belirten yorumlarda bulundu. Doktorlar, yayınlandığı 2006.2011 yıllarından sonra birçok kez tekrar bölümleri ile ekranda yer aldı.

Doktorlar dizisini izlemek isteyenler ise hafta için teve2’de saat 10.45’te tekrar bölümlerini izleyebilirler.

Aradan yıllar geçti hala Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisiyle gündem oluyor! 11

Aradan geçen uzun yıllara rağmen unutulmayan Doktorlar dizisi sıklıkla yeniden çekilmesi istenen yapımlardan birisi olarak sosyal medyada konuşuluyor. Dizi toplamda 4 sezon ekranda kaldı ve 97 bölüm sürdü. Yasemin Ergene, Kutsi, Melike Güner, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Bekir Aksoy da başrollerde yer aldı.

Grey’s Anatomy’den uyarlanan dizi 87. bölümde final yaptıktan sonra yoğun ilgi üzerine 3 Aralık 2010’da Show TV’de ikinci kez başlamış Yasemin Ergene Özilhan ise yerini Leyla Göksun’a devretmişti. Ancak düşük izlenme oranları sonucunda 14 Şubat 2011’de ikinci kez final yapmıştı.