Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde hikaye güçlü, reyting kaybı telafi edilebilir!

Ömer dizisinde hikaye güçlü, reyting kaybı telafi edilebilir!

tarafından ker_def

Reytinglerde istikrar abidesi olarak öne çıkan Ömer dizisi, Star TV ekranında başarılı bir ikinci sezon geçiriyor. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin başrolün hakkını verdiği dizinin reytingleri gayet başarılı gelmeye devam ediyor.

Ömer dizisindeki duygusal sahnelerin yanı sıra farklı kültürlere sahip ailelerin hayatlarının ekrana yansıması izleyicileri hikayeye çekmiş durumda. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da hikaye gücünü koruyan Ömer dizisinin çok sadık bir izleyici kitlesi oluştu.

Bu kitlenin büyük desteği ile istikrarlı bir süreç geçiren dizinin geçtiğimiz hafta 34. bölümü yayınlandı ve yine başarılı sonuçlar elde edildi. Sosyal medyada güçlü bir duruş sergileyen dizinin reytingleri de ortalamanın üzerinde gerçekleşiyor. Ancak 34. bölümde bir miktar izleyici kaybı yaşanmış olduğunu da hesaba katmak gerekiyor.

Ömer dizisinin 34. bölümünde tüm izleyici gruplarında reyting kayıplarının yaşanması herkesi şaşırtan bir gelişme oldu. Yine de sezonun en başarılı işlerinden birisi olmayı sürdüren dizinin 35. yeni bölümde reytinglerdeki durumunu da düzeltmesi bekleniyor.

Ömer dizisinin yeni bölümünde heyecanlı anlar yaşanacak. Gamze ile Ömer karakterleri arasında yaşanacak olan anlaşmazlığın hikayeyi bir hayli heyecanlı hale getirmesi bekleniyor.

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 35. bölümüyle 11 Aralık Pazartesi 20.00’de Star’da.

11 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Gamze’nin ev tuttuğunu söylemesi herkesi şaşkınlığa uğratırken, Nilüfer’in getirdiği haber moralleri bozar. Ev konusunda Gamze’nin attığı adımı doğru bulmayan Ömer ona tepki gösterse de oğlu ve ailesi için huzurlu bir yuvanın artık olmazsa olmaz olduğunu düşünen Gamze kararından dönmez.

Nilüfer’in üzülmesine kıyamayan Tahir, Vicdan’ı içine düştüğü zor durumdan kurtarmak için bir kez daha Nurettin’den yardım ister. Oğlunun halinden şüpheye düşen Reşat durumun iç yüzünü anlamaya çalışsa da hiçbir zaman yeterince takdir edilmediğini düşünen Tahir ile yeni bir tartışma yaşarlar. Ancak Tahir, onun için kurulan oyunun farkında değildir.

Nisa boşanma kararının arkasında durmayı sürdürse de çocuklarının Hakan’a ihtiyaç duyduğu gerçeğini fark etmek onu ikilimde bırakır. Çok para kazanmayı ve ünlü olmayı hayal eden Eda ve Emine ise kendilerini büyük bir kumpasın içinde bulurlar.

Ömer ve Gamze’nin ev konusundaki anlaşmazlığı devam ederken, Nevzat, kardeşinin ne kadar tehlikeli ve yıkıcı olabileceği konusunda Gamze’yi bir kez daha uyarır. Şule’nin asıl amacını öğrenmek isteyen Gamze ise, onu çok şaşırtan bir manzarayla karşı karşıya kalır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 11 Aralık pazartesi saat 20.00’de Star’da.