Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli hayranlarına yeni imaj şoku! Yamaç ile Memo arası bir şeye dönüştü!

Aras Bulut İynemli hayranlarına yeni imaj şoku! Yamaç ile Memo arası bir şeye dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Her yeni bölümüyle ekranda fırtına gibi esen Çukur dizisinin 115. bölümünde öyle anlar yaşanacak ki, dizi hayranları şaşkına dönecek. Kulkan Erdenet’in Afganistan’a götürdüğü Yamaç Koçovalı’yı çoban olarak göreceksiniz…

Aras Bulut İynemli’nin imajının da bir hayli değiştiğine şahitlik edeceksiniz. Çukur dizisinin 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü sürprizlerle dolu. Kulkan’ın yaptığı işkence de korku dolu anlar yaşatacak.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin 115.bölüm fragmanını gören izleyiciler bir hayli şaşkın. “Yamaç’ı 7. Koğuştaki Mucize filmine dönüştürdünüz” diye yorumlar sosyal medyada dikkat çekiyor. Oyuncunun Yamaç Koçovalı ile Memo arası birisine dönüştürüldüğünü de belirten izleyiciler, yeni imajına bir hayli şaşırdı.

blank

İynemli’nin başarılı oyunculuğu ile övüldüğü sosyal platformlarda, dizinin çehresinin de bir hayli değiştiğine vurgu yaptı.

Yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen hayranlar, Aras Bulut İynemli’yi Joker karakterine de benzettiler. İynemli’ye övgü üstüne övgü yapılırken, kimi izleyiciler ise Çukur dizisinin finaline doğru saçmalamaya başladığını da düşünüyor.

İşte Çukur’un 115.bölüm fragmanı ve Aras Bulut İynemli’nin son hali…