Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinin senaryosuna tav olmuş!

Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinin senaryosuna tav olmuş!

tarafından ker_def

aras-bulut-i-221723RW

HEM DAYI, HEM DE AMCAYIM

◊ Normal hayatında hayır diyebilen biri misin?
– 3-4 senedir hayır diyebilmeyi öğrendim. Daha öncesinde hayır diyemediğim zamanlar ve insanlar oluyordu. Mesela ailem. Artık annem eğer akşam eve çağırıyorsa ve ertesi gün setim varsa “Anne gelemem, sabah erken setim var” diyorum. Önceden öyle yapamıyordum. Annem de zaten anlıyor artık. Sonuçta o bir anne ve en çok benim iyiliğimi istiyor.

◊ Aile bağların güçlü mü?
– Çok… Benim için çok değerli ve önemliler. Bir ablam ve bir abim var. Ablam şarkıcıydı. 5-6 senedir işini yapmıyor. Yeğenim oldu, onunla ilgileniyor. Abim de oyuncu. Bir çocuğu var. Yani hem dayı, hem de amcayım.

DiZiYLE TiYATROYU AYNI ANDA YAPAMAM

◊ Sinema ve tiyatro projelerin var mı?
– Film teklifleri geliyor ama şu anda söyleyebileceğim net bir şey yok. Haftanın 5-6 günü dizi için çalışıyorum. Kendimi hem dizi hem de tiyatro yapacak yetide görmüyorum şu anda. Yapacaksam sadece tiyatro yapmak, vaktimi ona harcamak istiyorum.

◊ Setten zamanın kalmıyordur ama kalınca neler yapıyorsun?
– Atış yapmak güzel geldi. Ormanlara gitmeyi seviyorum. Bu aralar biraz kamp yapmaya düşkünüm. Birkaç kez İstanbul çevresinde kamp yaptım. Yakında çadırla gitmeyi düşünüyorum. Bunların haricinde bir şeyler karalıyorum.