Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinin senaryosuna tav olmuş!

Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinin senaryosuna tav olmuş!

tarafından ker_def

Çağatay-Ulusoy-Aras-Bulut-İynemli-içerde

“iÇERDE”NiN BAZI SAHNELERiNDE “ÖYLE BiR GEÇER ZAMAN Ki”DEN DAHA KÖTÜ OYNADIĞIMI HiSSEDiYORUM

◊”Öyle Bir Geçer Zaman ki”de kendini kaybettiğin sahneler ve mimiklerin çok dikkat çekmişti. Senin için “Mimikleriyle çok şey ifade eden biri” diyorlardı. Buna katılıyor musun?
– Ben karakterin gerçeğine gitmeye, duygusunun ne olabileceğini anlamaya çalışan bir adamım. “Burada ne düşünür, ne yapar?” diye sorarım. Mimiğimin nasıl olduğunu, ne kadar büyük ya da ne kadar küçük gözüktüğünü inan bilmiyorum. İçimden ne geliyorsa o çıkıyor. Zaten gerektiği durumda yönetmenimiz uyarıyor.

◊ İçinden o rolü canlandırmak gelmediğinde ne yapıyorsun?
– İçimden gelmediğinde, kendimi zorladığımda ”Tekrar çekebilir miyiz” diyorum. Sağ olsunlar kırmıyorlar. Biliyorsun süreler çok uzun, bazen aynı günde 20’nci sahneyi çekiyoruz ve böyle durumlar olabiliyor.

“MERT’İN SAÇI RÖFLE Mİ” DİYE SORANLAR VAR

◊ Oynadığın eski dizileri izliyor musun? Mesela “Öyle Bir Zaman ki”yi izlerken “Ne kadar kötü oynamışım şurada” dediğin oluyor mu?
– İzliyorum. “İçerde”de bazı sahnelerde, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”den daha kötü oynadığımı hissediyorum. “Maral: En Güzel Hikayem”de ve “Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan”da da böyle hissettiğim olmuştu. Tekniği bilmiyorsun sonuçta. Yıllar geçtikçe tekniği öğreniyorsun. Bence teknik biraz doğallığı bozuyor ama profesyonel olmak için de öğrenmek gerekiyor. Biz doğallığın ve samimiyetin peşindeyiz. Mesela son zamanlarda saçlarıma eleştiriler geliyor. “Yağlı, pis” filan diyorlar. Halbuki saçım tertemiz ama bilerek öyle yapıyoruz. Ama ben bunun Mert’e yakıştığını düşünüyorum. Çünkü Mert sokak çocuğu. “Röfleli mi” diye soran da oluyor. Güneşten açılmış aslında. Ben çok yakıştırıyorum.

◊ Set dışında neler yapıyorsun?
– Fitness, boks yapıyorum, arada sırada da at biniyorum. Bir de dövüş sahneleri için de koreografi öğreniyoruz.