Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli, uluslararası bir oyuncu havasıyla takılıyor! Çok da iyi yapıyor!

Aras Bulut İynemli, uluslararası bir oyuncu havasıyla takılıyor! Çok da iyi yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle 2 sezondur izlediğimiz ünlü oyuncu Aras Bulut iynemli yeni yaşını kutluyor.

25 Ağustos 1990 doğumlu olan Aras Bulut İynemli, hem arkadaşlarından hem de takipçilerinden çok sayıda mesaj aldı.

Instagram hesabından doğum günü için gelen mesajlara teşekkür eden oyuncu, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve İspanyolca mesajlar paylaşarak dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına seslendi.

Hayranlarının yaptıkları kolajları ve videoları izlediğini, çok mutlu olduğunu anlatan Aras Bulut İynemli, ayrıca İngilizce ve İspanyolca olarak da mesajlar yazarak ülkemiz sınırları dışındaki hayranlarını da unutmadı.

İynemli bu tavrı ile uluslararası bir oyuncu havası sergiledi… Çok da doğru yaptı.

Türk oyuncuların artık sosyal medya hesaplarını birçok yabancı hayranı da takip etmekte ve farklı dillerde mesajlar vererek bu kitleyi de hesaba katmak akılcı bir yaklaşım.

İşte Aras Bulut İynemli’nin instagram’dan paylaştığı mesajı:

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim? Yaptığınız tüm kolajları gördüm ve videoları izledim. Beni çok mutlu ettiniz. Emeklerinize sağlık, İyi ki varsınız ???

Thank you so much for celebrating my birthday? I’ve watched all of your videos and I saw all the collages that you made. You made me so happy. Thank you for spending time to create them???

Gracias a todos por felicitar mi cumpleaños ???

Aras Bulut İynemli, uluslararası bir oyuncu havasıyla takılıyor! Çok da iyi yapıyor! 7

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990’da dünyaya geldi. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Okuluna hayli önem veren İynemli, oyuncu olduktan sonra okulunu dondurma kararı almış.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karakterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı.

2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde ikinci sezonu yayınlanan “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan 28 yaşındaki Aras Bulut İynemli, 1.80 metre boyunda, 70 kilo ve Başak burcudur.