Ana sayfa Sinema Aras Bulut İynemli’nin 7. Koğuştaki Mucize filmi Fox TV’de izleyici ile buluşuyor!

Aras Bulut İynemli’nin 7. Koğuştaki Mucize filmi Fox TV’de izleyici ile buluşuyor!

tarafından ker_def

7. Koğuştaki Mucize filmi vizyona çıktığından bu güne sürekli dillerde… Aras Bulut İynemli’nin müthiş bir performans sergilediği film Netflix’te de yayınlandı ve dünya çapında gördüğü ilgiyle şaşırttı. Film şimdi de televizyon ekranıyla evlere geliyor…

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta’nın yer aldığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi, 3 Eylül Perşembe saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde; 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür.

Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo’nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova’nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?