Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ikilisine bayılan bayılana!

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ikilisine bayılan bayılana!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni görüntüleri yayınlandıkça Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ikilisinin uyumu daha net ortaya çıkıyor.. İzleyiciler de bu ikiliyi daha çok sahipleniyor… Star TV ekranında yakında yayınlanacak olan diziden yeni bir fragman paylaşıldı.

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı “İyi Günde Kötü Günde” dizisi büyük heyecanla bekleniyor… Kiralık Aşk’tan sonra Çarpışma dizisinde hayranları Elçin Sangu’dan beklediklerini bulamamıştı. Ancak İyi Günde Kötü Günde dizisi farklı olacak. Ünlü oyuncu yeniden bir romantik komedi ağırlıklı diziyle ekrana dönüş yapıyor.

Elçin Sangu’nun Ozan Dolunay ile partnerliği ilk başta tepkileri çekmiş ve uyumsuz gibi düşünülmüştü. Ancak fragmanlar yayınlandıkça izleyicilerin bu ikiliye alışmaya başladıkları ve sempatik buldukları da görülüyor.

İyi Günde Kötü Günde dizisinden yayınlanan son fragman için yapılan yorumlarda Ozan Dolunay’ın oyunculuğuna övgünün yanı sıra ikilinin uyumlarının da iyi olduğu belirtiliyor.

Elçin Sangu’nun güzelliği ve Ozan Dolunay’ın yakışıklılığı üzerine birçok yorum bırakıldı.Ama oyunculuk performansları da kısacık görüntülere bakarak iyi bulundu. İzleyiciler memnun ve dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Kimi dizi hayranları ise Kiralık Aşk izleri gördüklerini ifade ediyor.

Yasemin Allen’in de etkileyici performansı ile İyi Günde Kötü Günde, yeni sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisi olmaya aday. Tabii ki asıl iş reytinglerde. Sosyal medyanın reytinge etkisi pek yok. Bunu da hatırlatmış olalım.