Ana sayfa Sosyal Medya Arda Kural, Leylim Ley’i söyleyince gözleri dolanlar!

Arda Kural, Leylim Ley’i söyleyince gözleri dolanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Arda Kural, yıllar önce katıldığı programda Zülfü Livaneli’nin Leylim Ley isimli şarkısını söylemişti. O günlerde geleceğin starlarından birisi olarak görülen “Yerli Leonardo Di Caprio” olarak da anılan Arda Kural, yıllar içinde önemli başarılar kazandı ama yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle de hayranlarını çok üzdü.

Uzun yıllar sağlık sorunları nedeniyle ekrandan uzaklaşan Arda Kural, geçtiğimiz ay TRT1 ekranında yayınlanan Tutunamayanlar dizisine katılınca hayranları bu duruma çok sevinmişti. Ünlü oyuncu, farklı imajı ile dikkat çekerken, Tutunamayanlar dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Leylim Ley şarkısını yeniden mırıldanınca eski görüntüleri akıllara geldi.

Sosyal medyada konu ile ilgili birçok paylaşım yapıldı. Kural’ın hayranları yıllar önceki görüntülerini de gündeme getirip duygu dolu mesajlar verdi. İşte paylaşımlardan bazıları:

“Arda Kural yıllar sonra Leylim Ley söylüyor gözler uzaklara dalıyor.”

“Arda Kural , çoğu kişi gibi benim de çocukluk aşkım. Kendisine daha iyi davransaydı keşke ama sesindeki duygu da değişen hiçbir şey yok.”

“Arda Kural, Leylim Ley söyleyince gözleri dolan bir ben miyim?”