Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı 11 yıl önceki Hatice Özkaçak cinayetinin peşine düştü!

Müge Anlı 11 yıl önceki Hatice Özkaçak cinayetinin peşine düştü!

tarafından ker_def

Uzun yıllardır ekranda olan Müge Anlı, geçtiğimiz gün doktorlar ile ilgili söylediği sözler nedeniyle sağlık çalışanları ve birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştiriler almış, özür dilemesi istenmişti. Ünlü sunucu birkaç gündür konuşulan bu konunun yanı sıra programında sergilediği başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

11 yıl önce Kars’ın Başçiftlik köyünde öldürülen Hatice Özkaçak cinayeti ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Anlı,1 Nisan 2020 tarihli programında önemli konulara dikkatleri çekti.

Define veya arazi kavgası nedeniyle öldürülmüş olma ihtimalini sorgulayan Müge Anlı, kızı Ayşegül Özkaçak’tan otopsi raporunun saklandığını da ortaya çıkardı. Annesinin başını vurarak öldüğünü sanan kızı, bunun bir cinayet olduğu ortaya çıkınca amcasının oğlu Kenan ve dayısının oğlu İbrahim’den şüphelendiğini açıkladı.

Gizemli cinayette iddiaların ardı arkası kesilmedi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Ayşegül Özkaçak ile amcaoğlu Taner Özkaçak arasında geçen telefon konuşmalarını dinlediğini söyledi. Telefon görüşmesinde cinayeti kimin işlediği söyleyeceğini belirten Taner Özkaçak’ın açıklamaları ağabeyi Kenan Özkaçak’ı korumaya mı çalışıyor sorusunu akıllara getirdi.

Faili meçhul cinayetlerin aydınlanmasına katkı yapan Müge Anlı Hatice Özkaçak cinayetinin detaylarını ortaya çıkartmak için de çabalarını sürdürüyor.

MÜGE ANLI ÖZÜR DİLEDİ

Müge Anlı, A Haber’de canlı yayına çıkarak doktorlardan özür dilemişti. Anlı, “İzleyicilerim yayın sırasında ve sonrasında aynı durumu yaşadıklarından dolayı yüzlerce mesaj gönderdiler. Ben durum tespiti yapmak isterken aldığım bu kötü yorumlardan dolayı üzgünüm. Ama asıl üzüntüm koskoca sağlık sektörünü hedef almışım gibi gösterilmeye çalışılması. Zaten işleri başlarından aşmış doktorlarımızdan, konuyu tam olarak anlatamadığım için kalbi kırılanlar varsa özür dilerim” diye konuştu.