Ana sayfa Dizi Haberleri Arif söyleyecek biz ağlayacağız! Kadın öyle bir bölümle geliyor ki yürekleri dağlayacak!

Arif söyleyecek biz ağlayacağız! Kadın öyle bir bölümle geliyor ki yürekleri dağlayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da bu hafta yine ilginç gelişmeler yaşanacak.

Sarp ile ilgili sırlar hala ortaya çıkmazken Arif ve Bahar arasındaki ilişki gittikçe daha öne çıkmaya başlayacak.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları ve Salı akşamları ekrana gelen Kadın dizisinin yarın (27 Şubat) ekrana gelecek 18. bölümde Sarp ile ilgili gerçekler ortaya çıkacak mı diye merakla beklenirken sosyal medyaya Sarp’ın geri dönmemesi konusunda hayli ilginç yorumlar yansıyor. Bahar ile Arif’i birbirine yakıştıran izleyicileri sevindirecek bir gelişme bekliyor yeni bölümde.

Bahar’a olan aşkını artık saklamakta zorlanan Arif, bu kez söyleyeceği türkü ile hem bizim hem de Bahar’ın ciğerine dokunacak! Bahar’ın ne zaman başı sıkışsa yanı başında onunla olan Arif şimdi çok mutlu. Çünkü Bahar ve çocuklar eve geri döndü. Bahar’a ‘hoşgeldin’e gelen Arif ve Ceyda, söyledikleri türküyle yürekleri dağlayacaklar.

‘Bir ay doğar ilk akşamdan geceden’ türküsünü söylerken Bahar’ın gözlerinin içine bakan Arif’e artık Bahar da kayıtsız kalmayacak gibi görünüyor.

Bu arada Bahar’ın öldüğünü sanan Alp gerçekleri öğrendiğinde neler olacak? Onu bulduğunda yeniden birlikte olma şansını çoktan kaçırmış mı olacak merakla bekliyoruz ancak Arif’in Bahar için neler yaptığını gören izleyiciler için artık Arif ve Bahar aşkının daha çok öne çıkarılması talebi de gözlerden kaçmıyor.

İşte dizinin bu hafta yayınlanacak bölümündeki o türkü sahnesi: