Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde Olgun Toker’in dediği çıktı!

Arıza dizisinde Olgun Toker’in dediği çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Arıza, ilk bölümüyle 13 Eylül Pazar akşamı ekrandaki yerini alda. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı dizide, en dikkat çeken performanslardan birisini de Olgun Toker gerçekleştirdi.

Burak Ersoylu karakterine hayat veren Olgun Toker, dizinin temelinin çok sağlam olduğunu ve hemen izleyicileri içine çekeceğini söylemişti.Aynen dediği gibi de oldu. Sosyal medya yorumlarına bakılır ise Arıza dizisinin ilk bölümü büyük ilgi gördü ve izleyicileri de hemen içine çekti.

Dizide psikopat bir karaktere hayat veren Olgun Toker, Arıza’yı şu sözlerle anlatmıştı: “Çok iyi inşa edilmiş bir senaryo. Temeli sağlam atılmış. İzleyiciyi hemen içine alacağını düşünüyorum. Her karakter başlı başına bir hikâye. Ve her karakteri çok önemli oyuncular oynuyor.”

Olgun Toker, Arıza dizisinin ilk bölümünde en çok öne çıkan isim oldu.Rolünü o kadar iyi canlandırdı ki, herkesi Burak’ın psikopat birisi olduğuna ikna etti.

Arıza dizisinde Olgun Toker'in dediği çıktı! 8

Habertürk’e konuşan Olgun Toker, Burak Ersoylu karakterini de şu sözlerle anlattı: “Gücü elinde tutan bir mafyanın veliahtı olarak doğmuş. Bu bir insanın dengesini bozmak için yeterli. Aşırılıklarının, zorbalıklarının farkında değil. Güç zehirlenmesi. Bu yüzden de çok tehlikeli. Zeki, işbitirici bir insan. Ne istiyorsa vermişler ya da almış. Ama aşk? ‘Halide’ye olan aşkına karşılık bulamayınca herkese hayatını zindan ediyor ama bu sefer karşısında daha önce görmediği bir cesaretle karşılaşıyor.”

Kötü bir adama hayat veren oyuncu, insanoğlunun bencilliğine ve tutarsızlığa dikkat çekti. Olgun Toker, saf iyilikten roldeki aykırılığı gösterebilmenin kendisi için önemli olduğunu ifade etti.

Olgun Toker, kötü bir karakteri canlandırmanın detaylarını şöyle anlattı: “Senaryo okuduğumda beni istisnasız her defasında etkileyen şey aynı. Bu değişmedi. Roman, hikâye, tiyatro metni veya üçüncü sayfa gazete haberi… Hep aynı şey ilgimi çekiyor. İnsanoğlunun koşullar karşısındaki tutarsızlığı….Bencil yaradılışa sahibiz. Bu doğayla ilişkimizde de bariz görülüyor. O yüzden saf iyilikten hiç kimse söz edemedi. Sözü edilenler de gerçeklikten uzak masalsı karakterler. Her insanın kendini konumlandırdığı rol, yanındakine aykırıdır. Benim için önemli olan roldeki bu aykırılığı gösterebilmek. Kararlarının nedenlerini sunan bir senaryoda işiniz daha kolay. ‘Arıza’daki ‘Burak Ersoylu’ da öyle.”

Arıza dizisinde Olgun Toker'in dediği çıktı! 9

O3 Medya yapımı ‘Arıza’da başrolleri Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül paylaşıyor.