Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisi iyi başladı! Sarı komutanı hatırlatan Tolga Sarıtaş ve psikopat Olgun Toker harikaydı!

Arıza dizisi iyi başladı! Sarı komutanı hatırlatan Tolga Sarıtaş ve psikopat Olgun Toker harikaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV ekranında Pazar akşamları yayınlanacak olan Arıza dizisinin ilk bölümü 13 Eyül’de izleyicilerle buluştu. Tolga Sarıtaş’ın Ali Rıza isimli bir taksiciyi canlandırdığı dizide, Ayça Ayşin Turan ise Halide olarak ekranda yerini aldı.

Söz dizisinin ‘sarı komutanı’ olarak hafızalara yazılan Tolga Sarıtaş, 3 sezon süren bu dizideki güçlü imajını pekiştiren bir rolle daha ekrana döndü. Geçen sezon Ferhat ile Şirin dizi macerasından sonra Tolga Sarıtaş’ın ekrana dönüşü bir hayli iyiydi… Taksici karakterinin bu kadar iyi silah kullanması ve dövüş konusunda usta olmasının arka planı havada kaldı.

Ali Rıza’nın hayatına odaklandıkça belkide bu detay daha ayrıntılı şeklide aktarılacaktır. Ayça Ayşin Turan da kahkülleri ile dikkat çektiği yeni imajıyla Arıza dizisinde rolünün hakkını verdi. Oyuncu, Zemheri dizisinin erken bitmesinin üzüntüsünden sonra yeniden bir aksiyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmış oldu.

Arıza dizisi iyi başladı! Sarı komutanı hatırlatan Tolga Sarıtaş ve psikopat Olgun Toker harikaydı! 8

Arıza, Show TV’nin iyi sonuçlar beklediği bir yapım. İlk bölüm itibariyle sosyal medya mesajları olumlu… Dizinin reytingleri de merakla takip edilecek. Savaşçı gibi 4 sezonu aşıp 5. sezona başlayan ve aksiyonu bol bir dizinin karşısında Arıza’nın neler yapabileceğini göreceğiz.

Ancak ilk izlenim olarak dizinin iyi bir başlangıç yaptığını ve hikayesinin merak uyandırdığını, gelecek bölümler için de şimdiden ekran başındakilerin heyecan duyduklarını belirtebiliriz.

Arıza dizisi iyi başladı! Sarı komutanı hatırlatan Tolga Sarıtaş ve psikopat Olgun Toker harikaydı! 9

Bir de Olgun Toker’den bahsetmezsek olmaz… Burak karakterine hayat veren oyuncu, psikopat birisine hayat vermeye başladı ve çok da başarılı performans sergiledi.

Olgun Toker’in hayranları bu rolün gelecek haftalarda çok daha ileri gidecek bir psikopatlık performansının ilkini izledi.

Olgun Toker, başarısıyla göz doldurdu ve dizinin en dikkat çeken ismi oldu. Sosyal medyada ünlü oyuncu hakkında çok olumlu yorumlar yapıldı. Karakterini çok iyi canlandırdığı ve gelecek haftalarda çok daha iyi sahnelerin olacağı da şimdiden belli oldu.

Arıza dizisinin 20 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.