Ana sayfa Dizi Haberleri Düşüşte olan Sen Çal Kapımı dizi setinde çok yoğun önlemler alındı!

Düşüşte olan Sen Çal Kapımı dizi setinde çok yoğun önlemler alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, yaz ekranında izleyicilerle buluştu ve Temmuz ayında bu yana da devam ediyor. Dizinin reytingleri ise eskisine oranla bir hayli düştü. 7-8 reytingler elde eden dizi şimdilerde 4’lü reytinglere kadar geriledi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 18 bölümü geride kaldı ve sette çalışmalar da yoğun tempoda devam ediyor. Ancak koronavirüsün hızlı bir yayılma sürecinde olması dolayısıyla da sette yoğun önlemler alındı.

Uçankuş’a konuşan Hande Erçel, “Her zamanki gibi yoğun çalışıyoruz da korkuttunuz beni” diyerek muhabirin ani sorusuna biraz şaşırdı. Oyuncu sette yoğun önlemler aldığı yönündeki bilgiyi de doğruladı.

Partneri Kerem Bürsin ve kendisi de dahil olmak üzere Sen Çal Kapımı dizisinin setinde herkesin koronavirüs testinden geçirildiği belirtiliyor.

Araç içinde de maskesini takan Hande Erçel, her şeyin yolunda olduğunu belirtti ve “Bütün kontrollerimizi yapa yapa, dikkat ede ede çekiyoruz” dedi.

Taktığı maskenin fiyatının 250 TL olduğu yönündeki magazin haberleri hatırlatılınca bilgisinin olmadığını ve arkadaşının hediyesi olduğunu söyleyen Hande Erçel, evliliğe bakış açısının değişip değişmediği sorusunu da yanıtladı.

Oyuncu, “İstersen evlenirsin, istersen evlenmezsin. Her zaman aynı şekilde bakıyordum” dedi. Hande Erçel, aşık olmadığı sürece evlenmeyeceğini de belirtti ve şu anda sadece işine odaklandığını sözlerine ekledi.