Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza mı, yoksa Savaşçı mı kazanacak? Pazar dizi rekabetinde büyük gün!

Arıza mı, yoksa Savaşçı mı kazanacak? Pazar dizi rekabetinde büyük gün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinin 5.sezonu başlıyor.. 13 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan 97. bölümle birlikte yeni sezon izleyicilerin beğenisine sunulacak. Çekimleri Eskişehir’de yapılan dizinin karantina döneminde elde stok bölümleri olduğu biliniyordu. İşte bu stoklar sayesinde Savaşçı dizisinde Berk Oktay ile anlaşma geçtiğimiz hafta yapılmasına rağmen, 5.sezonun başlamasına engel bir durum yok.

Murat Serezli,Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in de başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İzleyiciler 5 aydır hasretle diziyi bekliyor ve Pazar akşamları için de büyük bir rekabet başlıyor… Arıza, Maria ile Mustafa, Tövbeler Olsun ve Savaşçı dizileri birbirlerine rakip oldu. Bakalım bu 4 dizinin yarışında hangileri öne çıkacak? Savaşçı 4 sezonluk başarılı performansı ile bir adım önde bulunuyor.

Ancak Arıza dizisinin de çok iddialı geldiğini belirtelim. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ile Arıza, ilk bölümüyle dikkat çekecektir. Savaşçı ile Arıza arasındaki reyting yarışında kimin kazanacağı da merakla bekleniyor.

Arıza mı, yoksa Savaşçı mı kazanacak? Pazar dizi rekabetinde büyük gün! 7

Peki 97. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar: Şehit sanılan Gökhan Üsteğmen’in teröristler tarafından alıkonduğunun öğrenilmesiyle harekete geçen Kılıç Timi, operasyonu adım adım uygularken, gerilim doruktadır.

Plan doğrultusunda Yüzbaşı Kağan, sızdığı bölücü örgüt kampından, çıkan çatışmayla kurtulmaya çalışırken, Yüzbaşı Haydar da diğer tarafta Gökhan Üsteğmen’i kurtarmak için acele etmek zorundadır. Ancak Merlin’in şeytani planı, operasyonun boyutunu değiştirir.

Kağan ve Yörük Haydar için ateş çemberi daralır. Kılıç Timi komutanlarına sağ salim ulaşmak için zamanla yarışır, ama bu kolay olmayacaktır.