Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk, Hay Sultan dizisiyle ekrana dönüyor!

Melisa Aslı Pamuk, Hay Sultan dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kara Sevda dizisinden sonra yıldızı parlayan Melisa Aslı Pamuk, yeni sezonda Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde oynamıştı. Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya ile kamera karşısına geçen başarılı oyuncu, dizinin reytingleri düşük gelince 9 bölüm sonra yayından kaldırılmasıyla hüsran yaşamıştı. Sonrasında Melisa Aslı Pamuk’un yeni bir projede yer alacağı öğrenildi.

Başarılı isim, aynı sezonda bir başka dizi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Melisa Aslı Pamuk, son yılların beğenilen oyuncularından birisi. Performansı ile rol aldığı projelerde de göz dolduruyor. Yeni Hayat dizisi bir şanssızlık olmuştu ama bu kez bambaşka bir diziyle dönmeye hazırlanıyor.

Melisa Aslı Pamuk, Hay Sultan ismini taşıyan bir dizi ile anlaştı. Dizi, TRT1 ekranlarında yayınlanacak. Kadroda sinema-dizi ve tiyatronun usta ismi Çetin Tekindor da yer alıyor.

Akli Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, daha önce konuşulmuştu ancak bir süredir diziyle ilgili bir gelişme yaşanmıyordu. Pandemi döneminde hazırlıkları duran dizinin çalışmalarının yeniden başladığını tv100’deki yazısında Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

İddialı bir yapım olan dizi için büyük bir alanda plato kurulmakta olduğu öğrenildi. İstanbul Çekmeköy’de hazırlanan platoda çekilecek olan film için özel kostümler dikiliyor.

Akli Film’in platosunda çekilecek olan dizinin yönetmenliğini ise 1981 doğumlu genç ve başarılı bir isim olan Emir Khalilzadeh yapacak.

Dizinin çekimleri de başladı. Melisa Aslı Pamuk bu kez Emre Erçil, Cemal Toktaş ve Burak Tamdoğan ile kamera karşısına geçiyor. Her bölümü 60 dakika olarak çekilecek olan dizinin kaç bölüm olacağı da baştan belli!

Senaryosunu İsa Yıldız’ın yazdığı ve 30 bölüm çekilmesi planlanan dizinin çekimlerinin de 4 ayda bitmesi bekleniyor.

Özel kostümlerin tasarlandığı dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Bu arada dizinin müziklerini de Zeynep Alasya’nın yapacağı ifade edilmekte.