Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 14. sezon finalinde Selin’den alkışlanacak davranış!

Arka Sokaklar 14. sezon finalinde Selin’den alkışlanacak davranış!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar, 12 Haziran Cuma günü yayınlanan 556. Bölümü ile birlikte 14. sezon finalini gerçekleştirdi. Müthiş bir başarıya sahip olan dizi, yeni sezonda da ekrandaki yerini alacak. 14. sezon finalinde bir de örnek vatandaşlık tablosu sergilendi.

Selin, Bahriye hemşirenin kurtulması için gerekli olan karaciğeri veriyor! Bahriye hemşire, Hakan’ın tedavi sürecinde etkisi ile ekibin hayranlığını kazanmıştı. Görevi bitip evine gittiği sırada bir araba ona çarpar ve kaçar. Hamile olan Bahriye, hemen hastaneye kaldırılır. Benek kurtulur; fakat, çarpma esnasında Bahriye hemşirenin karaciğeri büyük hasar alır.

Karaciğerinin değişmesi gerekmektedir ve uygun donör bulunamaz. Selin, çocuğa verilen Umut isminden çok etkilenir. Umut, Selin’in bombalı saldırıda ölen yeğeninin ismidir. Karar verir ve doku kan testi yaptırır. Selin’in testi olumlu sonuç verir ve bıçak altına yatar.

Sosyal sorumluluk konularında sürekli mesaj vermesiyle bilinen Arka Sokaklar, donör bulunmasının zorluklarını ekrana taşıyarak, organ bağışı bekleyen hastalara bir kez daha umut oldu. Arka Sokaklar, 14. sezonunu tamamladı ve Eylül ayından itibaren 15. sezonuyla birlikte yeniden ekranda olacak.