Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar, sezon finalinde olmaz denilen şey oldu!

Arka Sokaklar, sezon finalinde olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi yine izleyicileri çok şaşırttı. Selin ve Mesut’un evlenmesi için aylardır sosyal medyada mesajlarıyla dikkat çeken dizi hayranlarının istediği gerçekleşiyor. 12 Haziran Cuma günü yayınlanan 556. sezon finalinde büyük bir sürpriz vardı. Selin ve Mesut, evlenme kararı alarak sevdiklerini çok mutlu ediyorlar!

14. sezon finalinde Mesut’un Selin ile evleneceklerini açıklaması hem büyük bir sürpriz oldu hem de izleyicileri mutlu etti. Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın canlandırdığı karakterlerin uzun süredir birbirlerini sevmeleri ama bir türlü evlendirilmemeleri izleyicilerde büyük rahatsızlığa yol açmıştı.

Aylardır sosyal medyada Selin ve Mesut’un durumunu sorgulayan ve artık evlenmelerini isteyen izleyicilerin dilekleri de gerçekleşiyor. 15.sezonda dizide büyük şenlik var.

Ekip ve aileleri Pınar ve Ali’nin kızları Zeyno’nun doğum günü vasıtasıyla Gazi’nin Yeri’ndedir. Herkes çok mutludur. Bu sırada Selin ve Mesut gelir. Selin ve Mesut’un verdikleri bir haber günün mutluluğunu ikiye katlar. Evlenmek için nikah dairesinden gün aldıklarını söylerler. Herkes bu haberi coşkuyla kutlar.

Arka Sokaklar, 14. sezonunu tamamladı ve Eylül ayından itibaren 15. sezonuyla birlikte yeniden ekranda olacak.