Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 544. bölümün saatinde düzenleme yapıldı!

Arka Sokaklar 544. bölümün saatinde düzenleme yapıldı!

tarafından ker_def

28 Şubat Cuma akşamı Kanal D ekranında Pantene Altın Kelebek Ödül töreninden canlı yayın ekrana gelecek ve bu nedenle de Arka Sokaklar dizisinin özet bölümü yayınlanmayacak. Cuma akşamları total grubunda birinci olan Arka Sokaklar 544. Bölümü ile saat 21.00’din itibaren ekranda yerini alacak. Ekip, Avukat Nedim’i hedef alan uyuşturucu çetesinin peşine düşüyor!. Videodan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Avukat Nedim ve eşinin, hapisten kurtardığı gencin kız arkadaşının bulaştığı uyuşturucu sorunu yüzünden başları belaya giriyor. Arabalarının önü kesiliyor ve yaylım ateşe maruz kalıyorlar. Nedim’in düştüğü durum ekibimizi harekete geçirmeye yetiyor.

Çetenin peşine düşen ekibimiz adım adım uyuşturucu satıcılarını yakalamaya başlıyor. Bu sırada ellerini bağlayan olaylar da yaşanıyor. Çete, bir kadını rehin alıyor ve ekibimizin hızını kesiyor.

Nedim ve eşi, silahlı saldırıdan sağ kurtulmayı başarabilecekler mi? Ekip, çeteyi çökertmeyi başarabilecek mi? Arka Sokaklar ÖZETSİZ yeni bölümüyle 28 Şubat Cuma 21.00’da Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont