Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde bomba gibi gelişmeler üst üste yaşanıyor!

Babil dizisinde bomba gibi gelişmeler üst üste yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizisi Babil, her bölümü ile hatta her sahnesi ile izleyicileri ekran başında düşündürmeye, meraklandırmaya ve heyecanlandırmaya devam ediyor. 28 Şubat Cuma akşamı dizinin 7. bölümü yayınlanacak ve ilk fragmandaki detaylara bakılır ise bomba gibi gelişmeler üst üste yaşanacak.

İrfan kendisini Süleyman’a sattığını söylediği Egemen’e yumruk vuruyor ve “Sen beni para için sattın. Bundan böyle benim Egemen diye bir kardeşim yok” diyerek kestirip attı.

Egemen’in de haklı olduğu bir nokta var. İrfan ailesi için para istediğinde her şey normal, Egemen para istediğinde ise ‘Açgözlü’ gibi muamele görüyor. İrfan ve Egemen’in geldiği bu nokta dostlukların hayat boyu büyük sınavlardan geçtiğini, hep sınandığını anlatıyor.

İlay, Egemen ile İrfan’ı yeniden bir araya getirmeye çaba harcayacak ama Süleyman, restini çekiyor ve tehditlerini savuruyor.

Bomba gibi gelişmeler Ayşe cephesinden geliyor. Ayşe, önce Süleyman’ın görüşmelerinde yakın takibe başlıyor. Ayrıca İlay,polis merkezine geldiğinde Ayşe ile karşılaşıyor. Ve Kudret hanım da Ayşe’nin kim olduğunu öğrenmenin peşine düşüyor.

İşte Babil dizisi 7.bölüm fragmanı: