Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 549. Bölüm 2. Fragmanı İzle Seri katil kim?

Arka Sokaklar 549. Bölüm 2. Fragmanı İzle Seri katil kim?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 549. Bölümü ile 10 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.Dizinin 549.bölümünden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz.! Ekip, seri katilin peşine düşüyor ve şüphelileri sorguluyor! Bu sorgu sırasında ilginç durumlar yaşanıyor. Ekibin sabrını zorlaya sorgu seri katile ulaşmakta sıkıntı yaratıyor. Bu sırada Mazlum, şüphelendiği bir kişiyi ekibimize bildiriyor.

Ekip, olay yerine geldiğinde bir tuhaflık seziyor. Mazlum’un tarif ettiği yer, ekibin şaşkınlık yaşamasına neden oluyor. Zeliş, Haydarberk’in hocası ile gittiği yemek sonrasında kız kardeşinin radarına yakalandığını öğreniyor. Nazike bu durumdan hoşlansa da Zeliş, yakalanmanın erken olmasından dolayı sıkıntı yaşıyor.

Ekip operasyonda! Mesut ve Selin seri katil sinyalleri veren bir suçlunun peşine düşüyor. Nedim ise gene hedef tahtasında yer alıyor!

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 10 Nisan Cuma saat 20.15’te Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont