Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi için yolun sonu gözüktü!

Benim Adım Melek dizisi için yolun sonu gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, 28. bölümüyle 8 Nisan Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan dizi Gaziantep’te çekilmekteydi. Ancak koronavirüs salgını sonrasında TRT’nin kurumsal kararı ile çekimler durduruldu.

Benim Adım Melek dün akşama kadar stok bölümleri ile devam edebildi. Ancak elde başka stok bölümü olmayabilir. Normalde her bölümün sonrasında bir sonraki bölümün fragmanı hemen paylaşılırdı. Ancak dün geceden bu yana fragman gelmeyince dizinin 29.bölümünün çekilmediği tahminleri yapılmaya başlandı.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümlerinin çekilebilmesi için koronavirüs salgınının iyice azalması gerekiyor. TRT, bunun kısa sürede olmayacağı düşüncesi ile Seksenler ekibi ile Ev Yapımı dizisini bugün yayınlayacak.Ayrıca Kalk Gidelim, Tutunamayanlar ve Payitaht Abdülhamid dizileri için de evden çekilmeleri yönünde çalışmalar yapılıyor.

Benim Adım Melek dizisi için TRT’nin bir adımı olacak mı, evden oyuncuların çekeceği videolarla bölümler yapılabilir mi, yoksa koronavirüs salgınının geçmesi mi beklenecek net olarak bilinmiyor. Ancak artık Benim Adım Melek dizisi izleyicileri için yeni bölümlerin pek de yakın bir zamanda ekranda olmayacağını söyleyebiliriz.