Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanında Hüsnü Çoban’ın başı dertte!

Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanında Hüsnü Çoban’ın başı dertte!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 552. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü’nün durumu hem Çoban Ailesini, hem de ekibi korkutuyor! Koronavirüs salgınının başlarında çekimlere ara verilen Arka Sokaklar dizisinde çalışmalar 2 hafta önce başlamıştı. Peki dizinin 15 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 552. bölümünde neler yaşanacak?

Hüsnü’nün sağlık durumu çok kötüdür. Kötü bir şekilde öksürüp, halsiz durumdadır. Çoban Ailesi onun bu durumundan dolayı perişan bir haldedeir. Koronavirüs salgınından dolayı Hüsnü’nün bu hastalığa yakalandığı düşünülür. Ekip de onun bu halinden dolayı üzgündür. Hüsnü, koronavirüse mi yakalandı?

Hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığı ile izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar’da bu hafta devam eden Covid-19 salgınında yaşananlar yer alacak. Kanal D’nin adını “klasiklere” yazdıran dizisinin yeni bölümünde haberlere de konu olan olaylar yaşanacak.

Cuma günü 552’nci ekrana gelecek Arka Sokaklar’da, sağlık personeli olduğu için ev sahibi tarafından istenmeyen bir hemşirenin yaşadıkları, halkın sağlığı için hayatlarını tehlikeye atan sağlık personeline yapılan saldırılar ve Covid şüphesiyle hastaneye Hüsnü Çoban’ın hikayesine değinilecek

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 15 Mayıs Cuma 20.15’te Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont