Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Aylin ve Hakan sonunda bekleneni yaptı!

Arka Sokaklar dizisinde Aylin ve Hakan sonunda bekleneni yaptı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 509. Bölümde Hakan, ayrılmaya karar veren Aylin’i öperek vazgeçirmeyi başarıyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’da Hakan-Aylin fanlarının isyanı vardı. Dizide karı-kocayı canlandıran Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu, başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor. Böylelikle iki karakterin fanları da rahat bir nefes alıyor. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Aylin, bir daha çocuk yapamayacağını öğrendikten sonra kendince kararlar almaya başlamıştı. Bu kararlar, Hakan ile konuşmadan alındığı için ikili arasında uçurumların olduğu sorunlar ortaya çıkarmıştı. Aylin son olarak Hakan’dan ayrılmaya karar verir ve bir avukat ile anlaşır.

Hakan, nedenini anlayamadığı boşanma kararı yüzünden kötü zamanlar geçirir. Eline geçirdiği bir belge sonrasında Selin ile bu durumu konuşan Hakan tüm gerçeği öğrenir. Aylin’i sorgu odasına çeken Hakan ona duygusal bir konuşma yapar. Onu ne kadar sevdiğini haykıran Hakan öpücüğü ile birlikte Aylin’in kararını değiştirmeyi başarır.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)