Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde bir ilk yaşanacak, herkes şoke olacak!

Arka Sokaklar dizisinde bir ilk yaşanacak, herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi 8 Mart Cuma günü 508. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ise merakla beklenmekte.

508. bölüm fragmanında Mesut ile Hüsnü’nün kavga ettikleri görülüyor. İki arkadaşın yumruk yumruğa kavgası herkesi şaşkına çevirecek.

Arka Sokaklar’da Mesut, Derman’ı infaz edememesi nedeniyle adeta çılgına dönüyor. Hüsnü, zamanında davranarak Mesut’un, Derman’ı öldürmesine engel oluyor. İntikamını alamayan Mesut ise, bu duruma çok öfkeleniyor. Rıza Baba, Mesut’u kovuyor. Mesut ve Hüsnü ise yumruk yumruğa kavga ediyor. Yağmur altındaki bu kavgada Mesut’un Hüsnü Çoban’a vurduğu ve onu itekleyerek çamura attığı görülüyor. Arka Sokaklar dizisi izleyicileri kanka olan Mesut ve Hüsnü’nün böyle şiddetli kavgasına ilk kez şahit olacak. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar’ın 508. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Mesut, Derman’ı infaz edememesi yüzünden çıldırıyor ve kendisinden beklenmedik hareketler sergiliyor! Hüsnü, zamanında davranarak Mesut’un, Derman’ı öldürmesine engel oluyor. İntikamını alamayan Mesut ise, bu duruma çok öfkeleniyor. Hesabını görmek için alkollü bir şekilde emniyete gelen Mesut ekibin karşısında tatsız olaylar yaratıyor.

En sonunda Rıza Baba tarafından sert bir şekilde kovuluyor. Bu yapılanların haksızlık olduğunu düşünen Mesut, en yakın arkadaşı Hüsnü ile kavga ediyor. Hüsnü bu kavga sonrasında ortalıktan kayboluyor. Çoban Ailesi ve ekip hayatından endişe etmeye başlıyorlar. Mesut ise, bu kadar acıya neden olmanın verdiği üzüntüyle herkesi üzecek bir olaya imza atıyor.