Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde büyük tuzak!

Arka Sokaklar dizisinde büyük tuzak!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 550. bölümüyle 17 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranındaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Cemal, Kadri ve adamlarının tuzağına düşüyor! Kadri, oğlunu öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenince ona tuzak kuruyor. Cemal, Ezgi ile birlikte bu tuzağın içine düşüyor. Kadri ve adamları, Ezgi ile Cemal’e dört bir koldan ateş etmeye başlıyorlar.

Ezgi ve Cemal bu cendereden sağ çıkmayı başarabilecekler mi? Bu durum, ekibin başına tekrar büyük bir dert açıyor. Kadri’nin yakalanması geciktikçe ve Nedim’in de kaçması ekibimizi çıkmaza sokuyor. Bu sırada Nedim, eşinin ve doğmamış bebeğinin intikamını almak için Kadri’nin peşine düşüyor. Kadri’ye ulaşan Nedim, intikamını alacağı sırada kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.

Zafer Ergen, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu,Merve Oflaz, Yüsra Geyik gibi isimleri kadrosunda buluşturan Arka Sokaklar dizisini yeni bölümüyle 17 Nisan Cuma 20.15’te Kanal D’de izleyebilirsiniz. İşte 550.bölümden 2. fragman: