Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde gelinlik krizi çıktı!

Arka Sokaklar dizisinde gelinlik krizi çıktı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 510. Bölümüyle Kanal D ekranında yer aldı. 22 Mart Cuma akşamı yayınlanan dizinin yeni bölümünde önemli detaylar vardı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı diziye Meryem karakteriyle en son Demet Gül katılmıştı. Hüsnü Çoban ile evlilik hazırlığı yapan, Meryem’in gelinlik provasında kriz çıkıyor! Videodan dizideki o anları izleyebilirsiniz.

Peki bu gelinlik krizinin detayları nelerdi? Meryem, annesi, Nazike ve Zeliş gelinlikçide gelinlik bakmaktadırlar. Meryem, hangi gelinliği giyse içine giremez; çünkü, aldığı kilolar onun eski bedenine uyan gelinliğin içine girmesi engel olmaktadır. Bu sırada da yanında getirdiği kekleri ve börekleri afiyetle midesine indirmeye devam eder. Bu duruma fazla dayanamayan Meryem ağlayarak gelinlik provasını iptal eder.

Hemen diyete ve spora başlar; fakat, yemek yemediği için bünyesi fazla kaldıramaz. Sahilde bayılır. Bayıldığını duyan Hüsnü hemen soluğu onun yanında alır. Hüsnü, neden bayıldığını öğrendiğinde bir karar alır. İkisi bilinçli olarak spora başlayacaklardır ve Meryem giremediği gelinliğe girip düğün yapacaklardır…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)