Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde hiç de yakışık almayan görüntü!

Arka Sokaklar dizisinde hiç de yakışık almayan görüntü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- 14. sezonuyla Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar, başarılı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile hala dimdik ayakta duran yapımlardan birisi… Tüm bu zaman boyunca yapımda rol alan isimlerden birisi de Zeliha karakterina hayat veren Yüsra Geyik.

Adeta dizi setinde ve izleyicilerin özlerinin önünde ergenlikten çıkıp gençlik yıllarına gelen Yüsra Geyik, hem başarılı performansı hem de güzelliği ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla göz dolduran oyuncu geçtiğimiz gün elinde silahla bir poz vermişti. Dizi sahnesinden bir kare olduğu da Arka Sokaklar’ın 541. bölüm fragmanının yayınlanması ile ortaya çıktı.

Sorun şu ki, Zeliha dizide bir gazeteci, haberci… Yani sorumluluk sahibi bir insan. Topluma bilgi uluştaran, ulvi bir görevdeki birisi… Böyle bir karakterin hem de babası polis olan gazeteci bir karakterin elinde silahla ne işi var?

Arka Sokaklar silahların patladığı, polislerin suçluları eninde sonunda yakaladığı bir yapım. Ama bir gazeteci, haberci karakterinin eline bir silah tutuşturup sonra da ondan toplumu bilinçlendirmeye yönelik haberler yaptırılması ne kadar gerçekçi olacak?

Yüsra Geyik’in elinde silahla göründüğü anları fragmanda bulabilirsiniz. Arka Sokaklar dizisine böyle bir görüntünün imaj kaybettireceği de bir gerçek. Sonuçta suçluların peşine polis düşer ve polis yakalar, sıradan bir vatandaş değil. Verilen mesaj çok yanlış oldu.

İşte o görüntüler: