Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin geri dönüş reytingleri dikkat çekiciydi!

Arka Sokaklar dizisinin geri dönüş reytingleri dikkat çekiciydi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında uzun yıllar boyunca birçok birincilik elde eden ve reytinglerde uzun süre zirvede yer alan Arka Sokaklar, son yıllarda eski başarılarını aratıyordu. 18. sezona bambaşka bir hava ile başlayan, oyuncu kadrosuna eklemeler yapılan ve Kanal D’nin yapımını kendi üzerine aldığı dizi yeniden başladı.

Cuma akşamları yeniden izleyicilerin karşısına çıkarak polisiye hikayelerle evleri şenlendiren Arka Sokaklar dizisinin reyting sonuçları da merakla beklendi.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı dizinin sezona iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Zaten dizinin iddialı olduğu tüm kişiler kategorisinde 4’lü oranlarda reytinglerin elde edilmesi önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Henüz yaz günlerinin bitmemiş olması, izleyicilerin televizyona dönme süreçlerinin tam olarak başlamadığı bir dönemde Arka Sokaklar dizisinin tüm kişiler kategorisinde iyi bir reyting ile birincilik elde etmesi güzel bir motivasyon kaynağı oldu. AB grubunda dördüncü olan dizi, ABC1’de ise ikincilik elde etti.

Bu sonuçların sezon içinde daha iyi noktalara gelmesi de bekleniyor. Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu’nun dizinin kadrosuna katılmasının da hikaye noktasında artıları olacağı anlaşılıyor.

Arka Sokaklar ekrana gelen yeni bölümü ile sosyal medyanın da gündemi oldu. Yeni sezon ilk bölümü ile oldukça konuşulan dizi, sosyal medya listelerinde TT olurken, kullanıcılardan binlerce yorum aldı.