Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar sonunda izleyicinin şikayetini duydu, 529.bölüm fragmanında müjde var!

Arka Sokaklar sonunda izleyicinin şikayetini duydu, 529.bölüm fragmanında müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 14. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmakta olan Arka Sokaklar 529. Bölümüyle 1 Kasım Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak… Dizinin yeni bölümünden görüntüler yayınlandı. Mesut ve Selin tatile gidiyor! Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın canlandırdığı Mesut ve Selin’in uzun süredir devam eden bir barışık bir kavgalı halleri nasıl ilerleyecek merak konusu. Dizinin hayranları bir süredir bu iki karakterin evlenmelerini istediklerini belirten yorumlarda bulunmuştu.

Dizi takipçilerinin bu isteklerinin gerçek olup olmayacağını bilmiyoruz ama en azından eleştirileri duydukları bu sahnelerden kendini belli ediyor. Arka Sokaklar 529.bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Peki yeni bölümde neler olacak? Engin Müdür önderliğinde operasyon başlatılır. Ancak bu operasyonun sonucunda ekip tuzağa düştüklerini anlar. Çatışmaya giren ekip için tehlike çanları çalmaya başlamıştır.

Pınar evde baygınlık geçirir. Bu durumdan oldukça korkan Ali karısını hastaneye yetiştirir. Korkulanın aksine herkes aldığı güzel haberle mutlu olur. Pınar yeniden hamiledir.

Nazike ise tehlikeli bir durumun ortasında kalır.

Mesut ve Selin’in arası düzelmiştir. Birlikte küçük bir tatile çıkarlar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 1 Kasım Cuma 20.00’da Kanal D’de!

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)