Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar uzun bir aradan sonra yeni bölümü ile zirvede yer aldı!

Arka Sokaklar uzun bir aradan sonra yeni bölümü ile zirvede yer aldı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi.

Her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşan dizi yayınlanan bu bölümü ile zirvede yer aldı. Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba’nın suikaste uğradığı bu bölüme yönelik izleyici ilgisi çok iyiydi.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı dizinin senaryosunu ise Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul yazıyor.

Tüm kişiler kategorisinde uzun yıllardır birincilikler alan Arka Sokaklar, bu sezon Aziz ve Kaderimin Oyunu dizileri başlayınca birincilikten bir süre uzak kalmıştı. Dizinin yeniden zirveye çıkması ekibi de mutlu etti.

Arka Sokaklar uzun bir aradan sonra yeni bölümü ile zirvede yer aldı! 7

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinin 611. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza baba karakterinin hastanede öldüğü izlenimi veriliyor ama fragmanın sonunda aslında yaşadığı ve bunun bir kaçırma planı olduğu mesajı veriliyor.

Arka Sokaklar hayranları Rıza Baba’nın hikayeye devam edeceğini görünce bu duruma bir hayli sevindi.