Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın düştüğü durum çok komik oldu!

Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın düştüğü durum çok komik oldu!

tarafından ker_def

Başkomiser Hüsnü’den boş damacana operasyonu! Arka Sokaklar 555. Bölümde Hüsnü, üçkağıtçı Erdi’nin gazabına uğruyor ve ekibin diline düşüyor! Dizinin 5 Haziran Cuma günü yayınlanan bölümünde yaşananları videodan izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar dizisinin en büyük eğlenceli Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri. İzleyiciler bu karakteri çok seviyor…. Senaristler de Hüsnü Çoban için hemen her bölümde mutlaka dikkat çekecek bir sahne yazıyor.

Arka Sokaklar 555. bölümde üçkağıtçı Erdi, pandemi ve karantina sürecini para kazanma fırsatına çevirmiş ve sürekli olarak ekibimizin eline düşmüştür. Ne hikmetse her durumdan ceza almadan kurtulmayı başarmıştır. Hüsnü ise, bu durumdan çok muzdariptir. Her taşın altından çıkan Erdi’yi hapse atmak için yemin etmiştir.

Hal böyleyken, Erdi’nin karıştığı bir illegal durum ekibin bilgi merkezine düşer. Erdi, İstanbul’a girişin yasak olmasını fırsata çevirerek insanları yasa dışı olarak il sınırları içine sokar. Bunu da sahte damacana ile su satma firması ile yapmaktadır. Hüsnü, Erdi’yi yakalamak için plan yapar. Ezgi, plan dahilinde Bursa’ya gitmek isteyen bir müşteridir.

Operasyon başlar; fakat, bir terslik vardır. Erdi ortalıkta yoktur. Hüsnü ve ekip, Erdi’nin minibüsünü aradıklarında boş damacanalardan başka bir şey yoktur. Erdi, bir şekilde olayı çakmış ve buluşma yerine gitmemiştir. Hüsnü, bu durum yüzünden öncelikle Mesut’un, sonra diğer ekip arkadaşlarının diline düşmekten kurtulamaz.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!