Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da neler oluyor? Kafaları karıştıran o mesaj ne anlatıyor?

Arka Sokaklar’da neler oluyor? Kafaları karıştıran o mesaj ne anlatıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’nin 12. sezonu tamamlayan ve 13. sezona giden dizisi Arka Sokaklar’dan Hüsnü Çoban karakterinin ayrılacağı söylentileri bir süre önce gündeme gelmişti.

Bilindiği üzere, dizinin Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan, yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinde Light Selami karakteri ile rol almıştı…

Çocuklar Duymasın dizisinin 43. bölümünde Light Selami’nin gelişiyle ilgili fragman akılları karıştırmış ve “Arka Sokaklar’dan ayrılıp Çocuklar Duymasın’a mı geliyor” sorusu ortaya çıkmıştı.

Gönül ile Tuna karakterleri Light Selami konusunda kavga ederken, Arka Sokaklar’da da Hüsnü Çoban, kanser ile boğuşmaktaydı. İki dizide aynı anda yaşanan bu gelişmeden sonra konu bir süredir kapanmıştı.

Arka Sokaklar'da neler oluyor? Kafaları karıştıran o mesaj ne anlatıyor? 8

Fakat dizide Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha karakterini oynayan Yüsra Geyik, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımdaki sözleriyle, bu tartışmaya yeni bir sayfa açmış oldu.

Yüsra Geyik, Özgür Ozan ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafın altına, ” Bir insan bir lisanda, bir çok zaman bir insana bıdır bıdır ne kadar gülebilir? Gülüşü cennet Özgür Ozan, hakkın çok, helal et” notunu düştü.

Geyik’in Ozan ile helalleşme ifadelerinden sonra Hüsnü Çoban’ın diziden ayrılacağı ihtimali daha da kuvvetlenmiş gibi görünüyor.

Yüsra Geyik, yazdığı sözle Özgür Ozan’ın diziden ayrılacağı söylentileriyle ilgili ihtimali de arttırmış oldu.

Arka Sokaklar'da neler oluyor? Kafaları karıştıran o mesaj ne anlatıyor? 9

Dizide bir süredir kanserle boğuşan Hüsnü Çoban’ın yeni sezonda olup olmayacağı, bu paylaşımla şimdi daha büyük bir merak konusu oldu!

Daha da önemlisi, Ozan’ın Çocuklar Duymasın’a Light Selami olarak yeniden dönüp dönmeyeceği de başka bir merak konusu!

Arka Sokaklar dizisinin müdavimleri, Hüsnü Çoban’ın diziden ayrılması ihtimali üzerine sosyal medyadan hayli sert eleştiriler yapmışlardı. İzleyiciler, böyle bir durumun diziye çok zarar vereceği görüşünde…

Şimdi Özgür Ozan’dan veya yapımcıdan gelecek açıklama heyecanla bekleniyor…