Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın ünlü oyuncusu bir süre yok!

Arka Sokaklar’ın ünlü oyuncusu bir süre yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi o kadar başarılı bir proje ki, 15 sezondur müthiş işler ortaya koyuyor. Dizinin 15. sezonunda bile gün birincilikleri elde edebildiği bir ortam var.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna ergenlik çağında katılan isimlerden birisi de Yüsra Geyik olmuştu… Dizide Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu, adeta ekran önünde izleyicilerin karşısında büyüdü.

15 sezondur Arka Sokaklar ve tiyatro faaliyetleri dışında bir yapımda yer almayan Yüsra Geyik, sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşulan birisi… Oyuncuya şu sıralarda nazar değdi… Bir süre ekranda olamaz da şaşırmayın…

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu bir süre yok! 8

Koronavirüs testleri pozitif çıkan Yüsra Geyik, kendisini karantinaya aldı. Arka Sokaklar dizi ekibi için bu bir sorun değil. Zira oyuncu çekimlerini tamamlamış ve bir haftadır da sette yer almıyordu… Yani dizi ekibini rahatsız edecek bir durum yok…

Ancak Yüsra Geyik’in bir süre ekranda olmaması da bekleniyor.. Yüksek ateş şikayeti ile test yaptıran oyuncu, koronavirüs sonuçları pozitif çıkınca, evinde dinlenmeye çekildi.

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu bir süre yok! 9