Ana sayfa Dizi Arşivi Aşk 101 Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aşk 101 Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aşk 101, Netflix dijital platformunda yayınlanan, senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer’in birlikte yaptığı gençlik – komedi ve drama türündeki Türk internet dizisi.

Dizinin ikinci sezon çekimlerine 14 Temmuz 2020 tarihinde başlandı. Dizinin ikinci sezon adının ise Aşk 102 olduğu açıklandı. Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz, Yazıcı, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu gibi genç oyuncuların buluştuğu dizi sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede en çok izlenen diziler arasına katıldı.

Aşk 101 Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Netflix
Yapımcı: Ay Yapım
Türü: Gençlik- Komedi Dram
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 35-50 dakika
Müzik: Marios Takoushis
Başrol: Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz, Yazıcı, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu.
Oyuncular: Müfit Kayacan, Bade İşçil, Tuba Ünsal.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/ask101innleri
Instagram: https://www.instagram.com/ask101dizi.netflix/
Facebook: https://www.facebook.com/ask101Official/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLbvxaoc37fkjPoWZAnvaQg
Resmi internet sayfası: https://www.netflix.com/tr/title/81080697

TÜM HABERLER:

Aşk 101 dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Netflix’in 3. orijinal yerli projesi Aşk 101, Dünyada Love 101 olarak izleyiciye sunuldu. Dizi 90’lar Türkiye’sinde geçiyor. Dışlanmış bir grup genç, hem kendileri okulda kalabilmek hem de vazgeçmek istemedikleri öğretmenleri onlarla birlikte kalsın, okulda çalışmaya devam etsin diye, öğretmenlerinin aşık olması için el ele veriyor. Öğretmenlerinin bir basketbol koçuna âşık olmasını sağlamaya çalışan dört isyankâr ve bir örnek öğrenci, birlikte arkadaşlığı, aşkı ve kendileri olma cesaretini öğreniyor.

Aşk 101 Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.

Bu beş karakterler sırasıyla; sinirli, alkolik, çalışkan, alımlı ve zeki. Öğrenciler böyle olunca, okulun altı üstüne geliyor. Fakat her ne kadar yaramaz olsalar da içlerindeki iyiliği gören bir öğretmen, bu öğrencilerin okuldan atılmaması için elinden geleni yapıyor ve sürekli onların yanında yer alıyor. Tam bu sırada öğretmenin tayini çıkıyor ve ekibimiz öğretmenleri olmazsa okuldan atılacaklarını bildikleri için bir plan yapıyor. Plan çok basit, okulun havalı ve son derece yakışıklı hocasını, tayini çıkan hocalarına aşık etmek ve evlenmelerini sağlamak. Bu sayede de okullarında ki hayatlarına devam etmek. Peki kahramanlarımız bunu başarabilecek mi?

Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler.

Aşk 101 Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Mert Yazıcıoğlu (Sinan)
Kubilay Aka (Kerem)
Alina Boz (Eda)
Selahattin Paşalı (Osman)
İpek Filiz Yazıcı (Işık)
Pınar Deniz(Burcu)
Kaan Urgancıoğlu (Kemal)
Müfit Kayacan (Necdet)
Bade İşçil (Yetişkin Işık)
Tuba Ünsal (Yetişkin Eda)

MEKANLAR:

Aşk 101’in çekimleri İstanbul’da yapılıyor. Dizi çekimleri İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Maçka Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Okulun arka bahçesi olarak ise Cihangir Münir Özkul Ortaokulu kullanıldı.

FRAGMANLAR:

Aşk 101 dizisinden ilk fragman Netflix’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Nisan ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide büyük merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Aşk 101 dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını Netflix platformunda üye olarak izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Aşk 101 dizisinin 1.sezonu 24 Nisan 2020 Cuma günü başladı. İlk sezon 8 bölümden oluşuyor. Dizinin 2. Sezon tanıtımı da yayınlandı. Adı Aşk 102 olacak 2 sezonun çekimleri tamamlandı, 2021’de yayınlanacağı düşünülüyor.

Aşk 101 dizisinin tüm bölümlerini Netflix’e abone olarak izleyebilirsiniz.

AŞK 102’DE KADROYA KATILACAK OLAN ÖDÜLLÜ GENÇ OYUNCU KİM?

Aşk 101, 2. sezonunda kadrosuna, sinema dünyasının yakından tanıdığı genç oyuncu Ece Yüksel’i de katıyor. Henüz çok küçük yaşlarında kamera ile tanışan oyuncu, 1993 doğumlu. İlk olarak 2009 yılında Güldünya dizisi ile ekranlara geldi. Daha sonra ise Türk sinemasının kapıları ona açıldı ve Av Mevsimi, Çekmeceler gibi filmlerin yanı sıra Semih Kaplanoğlu’nun Bağlılık üçlemesinin Aslı filminde oynadı. ‘Türk sinemasının yeni gözdesi’ olarak adlandırılan Ece Yüksel, Aşk 102 dizisine bambaşka bir soluk getirecek gibi duruyor! Bünyesinde genç neslin iyi oyuncularını barındıran Aşk 101, Aşk 102 ismiyle yeni sezonda iddialı isimlerle de dikkat çekeceğe benziyor!

Aşk 101 Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Aşk 101 dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Aşk 101 dizisinde çalan romantik duygusal final müziği de izleyicilerin dikkatini çekti.

KAMERA ARKASI:

Aşk 101’in eğlenceli kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube’da paylaşılıyor.