Ana sayfa Dizi Arşivi Bir Annenin Günahı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Bir Annenin Günahı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Bir Annenin Günahı, Limon Film imzalı, yönetmeliğini Filiz Pakman’ın yaptığı, Ahmet Yurdakul’un senaryosunu kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Filipinler yapımı A Mother’s Guilt dizisinden uyarlanmıştır. Dizinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Bir Annenin Günahı dram projesi ve hikayesi de izleyicilere farklı geldi. Ancak dizinin reytingleri çok iyi olmadığı için sıkıntılı bir başlangıç yaşadı. İyi oyunculardan kurulsa da bazı sahnelerde oyunculuk performansları ile ilgili sorunlar olduğuna yönelik eleştiriler de yapıldı.

Bir Annenin Günahı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Limon Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Mohsen Namjoo
Başrol: Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin
Oyuncular: Alihan Türkdemir, Mina Derman, Nefise Karatay.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/anneningunahi
Instagram: https://www.instagram.com/anneningunahi/
Facebook: https://www.facebook.com/BirAnneninGunahi/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Vad-92EdQFk
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/bir-annenin-gunahi

TÜM HABERLER:

Bir Annenin Günahı dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Bir Annenin Günahı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Zengin oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan Bir Annenin Günahı Filipinler’de reyting rekorları kıran ‘A Mother’s Guilt’ dizisinden uyarlandı. Çocukları ile yaşam mücadelesi veren, oğlunu kurtarmak için bir adamı öldürmek zorunda kalan, sonrasında da bunun pişmanlığını yaşayan bir kadının hazin öyküsü… Kadının oğlunu kurtarmak için adamı öldürmesi sonrasında, iyileşen oğlu katili bulmak için adalet mücadelesi veriyor.

Güçlü kadın hikayelerinde görmeye alışık olduğumuz Özge Özberk dizi de Suna karakterine hayat veriyor. Sadri karakteriyle de Musa Uzunlar dizinin ilk bölümünde ölse de, sonrasında Suna’nın hayatında bir hayalet olarak ortaya çıkıyor ve dizinin duygusal ayağı, vicdan noktası oluyor.

HİKAYESİ:

Suna, 40’lı yaşların başında, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır. Çocuklarıyla beraber Göksu yakınlarında, bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük dayanağı büyük oğlu Yusuf’tur.

Yusuf, yirmili yaşlarının başında, yakışıklı ve akıllı, oldukça da muzip bir çocuktur. Yusuf ailesini her şeyin üstünde tutan, derslerinde başarılı, kardeşleriyle ilgilenen, tüm fakirliğe rağmen halden anlayan, yaşına göre olgun, yani ‘gerçek hayatın’ farkında olan biridir. Yalnız başına onlara hem analık hem babalık etmiş anasını her şeyden sakınır. Annesi onu okutmuş, üniversite son sınıfa kadar getirmiştir.

Suna’nın kafasında güzel günler yakındır. Ev bitince, Yusuf da mezun olup avukat çıkınca, her şey yoluna girecektir. Yıllardır soluksuz çalışan Suna, balıkçı dükkanını kapatıp, evde yalnızca çocukları için yemek pişirecektir. Hatta Yusuf hayırlısıyla bir gün evlenince, Suna da torunlarını sevecektir. Ama zavallı Suna, kurduğu bu güzel hayallere koşarken, kaderin ona takacağı çelmeden habersizdir.

Bir Annenin Günahı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Özge Özberk (Suna)
Musa Uzunlar (Sadri)
Emre Kınay (Çetin)
Mert Yazıcıoğlu (Yusuf)
Simay Barlas (Yağmur)
Pamir Pekin (Komiser İbrahim)
Alihan Türkdemir (Ali)
Mina Derman (Zehra)
Nefise Karatay (Nazan)

MEKANLAR:

Bir Annenin Günahı dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır. Çekimler, Beykoz’da dizi için kurulan platoda gerçekleştiriliyor. Dizi senaryosuna göre, Suna, Göksu sahilinde küçük bir balıkçı dükkanı işletiyor. Göksu olarak adlandırılan yer aslında dizi platosudur.

Bir Annenin Günahı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

JENERİK:

Bir Annenin Günahı dizisinin müziği yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin dikkatini çekti ve merak konusu oldu. Dizinin müziği İranlı Bob Dylan lakaplı Mohsen Namjoo’ya ait. Müziğin her dalında var olan, sanatçı, söz yazarı, şarkıcı ve aynı zamanda müzik bilimcisi. 44 yaşındaki sanatçı geleneksel İran ezgilerini caz, blues ve rock ile harmanlayarak müziğe acem-blues gibi bir tür kazandırdı ve bu türün ilk örneklerini sundu. Bir Annenin Günahı dizi müziği, ise Mohsen Namjoo’nun Toranj albümündeki Zolf isimli şarkıdır.

FRAGMANLAR:

Bir Annenin Günahı dizisinden ilk fragman Kanal D’ nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ekim ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Bir Annenin Günahı dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından takip edebilirsiniz. Lütfen tıklayınız…

TÜM BÖLÜMLER:

Bir Annenin Günahı dizisinin 1.sezonu 21 Kasım 2020 Cumartesi günü başladı. Dizi her Cumartesi saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Bir Annenin Günahı dizisinin tüm bölümlerini Youtube sayfasından izleyebilirsiniz:

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Bir Annenin Günahı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de zaman zaman sosyal medyada paylaşılıyor…

KAMERA ARKASI:

Bir Annenin Günahı dizisinin konusu dram olsa da dizinin çekimleri oldukça neşeli geçiyor. Sette oyuncuların gerek kendi arasında gerekse ekiple uyumları göze çarpıyor. Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf karakteriyle, Simay Barlas’ın oynadığı Yağmur’un karşılıklı sahnelerinin yer aldığı görseller ikilinin hayranları tarafından kısa sürede büyük beğeni aldı.