Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in yeni sezonunda Kardeşlerim dizisinden sürpriz bir isim!

Aşk 101’in yeni sezonunda Kardeşlerim dizisinden sürpriz bir isim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yıl Netflix’te yayınlanan ve genç oyuncularıyla büyük ilgi gören Aşk 101 dizisi yeni sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Eylül ayında Netflix’te yayınlanacak ikinci sezonun oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim de var.

Aşk 101, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok etkileyici bir yapımdı. İkinci sezon çekimleri uzun süre önce tamamlanmıştı ve izleyiciler ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyordu. Dizinin ikinci sezonunun yayın tarihi nihayet açıklandı ve haber dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı projenin ikinci sezonu 30 Eylül’de yayınlanacak. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin ikinci sezonunun çok farklı bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim de olacak. ATV’nin geçen kış en başarılı işlerinden biri olan ve yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Kardeşlerim dizisinde Aybike karakterini canlandıran Melis Minkari de Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunda yer alacak.

Aşk 101'in yeni sezonunda Kardeşlerim dizisinden sürpriz bir isim! 7

1998 doğumlu genç oyuncu Dialog Anlatım İletişim’de Profesyonel Oyunculuk kursunu tamamladıktan sonra Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Genç oyuncu dizi dünyasına ilk adımını Kardeşlerim dizisiyle attı. Aşk 101, Melis Minkari’nin ikinci dizisi olacak.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.