Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır, Çocuk, Ramo, Yabancı dizilerinden son dakika gelişmeleri!

Aşk Ağlatır, Çocuk, Ramo, Yabancı dizilerinden son dakika gelişmeleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi kulislerinin adresi haline gelen gazeteci Birsen Altuntaş, yeni sezonda ekrana gelecek dizilerle ilgili kulis bilgilerini twitter hesabından paylaşmakta.

Son kulis bilgileri 4 dizi üzerinde yoğunlaşmakta…

Aşk Ağlatır!

Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği Show TV’nin yeni iddialı dizisi Aşk Ağlatır ile ilgili yeni bilgiler var. Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Ağlatır dizisinin kadrosunda Durul Bazan’ın da yer aldığı ortaya çıktı.Ayrıca usta oyuncu Laçin Ceylan’ın dizide Sumru karakterine hayat vereceği belirtiliyor.

Aşk Ağlatır, Çocuk, Ramo, Yabancı dizilerinden son dakika gelişmeleri! 10

Yabancı:

Show TV için hazırlanmakta olan bir başka dizi Yabancı ile ilgili bilgiler de geliyor. O3 Medya tarafından hazırlıkları süren dizide başrol için düşünülen isim İlker Kaleli… Poyraz Karayel’den sonra ortalarda gözükmeyen Kaleli, bakalım bu teklifi kabul edecek mi?

Aşk Ağlatır, Çocuk, Ramo, Yabancı dizilerinden son dakika gelişmeleri! 11

Ramo:

Yine bir Show TV dizi Ramo… Adana’da çekimleri yapılması planlanan Ramo dizisinde Söz’de Keşanlı olarak öne çıkan Görkem Sevindik başrolde yer almaktaydı. Ekin Koç ile de görüşüldüğü belirtilmekte.

Aşk Ağlatır, Çocuk, Ramo, Yabancı dizilerinden son dakika gelişmeleri! 12

Çocuk:

İrfan Şahin’in 1441 Prodüksiyon yapım şirketinin çekeceği Çocuk isimli diziyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Çekimlere Ağustos ayında başlanacağı belirtilmekte. Nazan Kesal ve Serhat Teoman’ın kadrosunde yer aldığı Çocuk dizisi için Mert Fırat ve Cemal Toktaş ile de görüşmelerin yapıldığı belirtilmekte.

Aşk Ağlatır, Çocuk, Ramo, Yabancı dizilerinden son dakika gelişmeleri! 13