Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 18 Nisan Cumartesi 59. bölümde Şada kendi kurduğu tuzağa düşer

Aşk Bir Rüya 18 Nisan Cumartesi 59. bölümde Şada kendi kurduğu tuzağa düşer

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Bir Rüya’da dizisinin 18 Nisan Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Şada Thapki’yi bir çuvala koyup çöpe atmak ister fakat kendisi çöp konteynerine düşer. Çöp arabası geldiğinde konteynerden çıkamayan Şada ne yapacak?

Şada Thapki’ye tuzak kurar ve içtiği süte uyku ilacı koyar. Kendinden geçen Thapki bir anda yere yığılır. Onun bayıldığını gören Şada hemen büyük bir çuval alır ve Thapki’yi içine koyar. Bir şekilde çuvalın içinden çıkmayı başaran Thapki konuşmak ister fakat Şada’nın bardağa sürdüğü yapıştırıcı dudaklarının yapışmasına sebep olur.

Şada içinde Thapki’nin olduğunu düşündüğü başka bir çuvalı çöp konteynerine atarken kendisi de içine düşer. Çöp arabası geldiğinde Şada içinden kurtulamaz. Çöp arabasına giren Şada kurtulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan