Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 23 Nisan Perşembe 64. bölümde Rihan tehlike altında!

Aşk Bir Rüya 23 Nisan Perşembe 64. bölümde Rihan tehlike altında!

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya isimli dizinin 23 Nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan 64. yeni bölümünde yaşanacakların detayı ortaya çıktı. Rihan kendisini tehlikeye mi atacak?

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Şada Bihan ve Thapki’yi kira için sıkıştırır. Para bulmak için her yolu deneyen Bihan’ın bulduğu yeni iş ne?

Vasu Bihan’ın Thapki’ye sempati duymasından dolayı büyük bir rahatsızlık duymaya başlar. Bihan ise Thapki’nin kalbinin güzelliğini görebildiğini söyleyip annesinden Thapki’e bir şans vermesini ister.

Bunu duyunca iyice öfkelenen Vasu ona vurmaya başlar. Şada ise Bihan’ı kira için zorlar. Parayı toparlayamayan Bihan, restoranda kendisine kartını veren kadını arar ve ondan iş ister. Bihan’ın bulduğu yeni iş ne?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan